Skadedyr i hjemmet - det skal du vide

bliv-fri-for-skadedyr-i-hjemmet
Har du problemer med skadedyr i hjemmet? Myrer? Møl? Fluer? Sølvfisk? Mus eller rotter? Her får du gode råd til at forebygge, skræmme, fange og bekæmpe skadedyr i hjemmet.

Problemer med skadedyr i hjemmet?

Det er svært at holde hjemmet helt fri for skadedyr - hvis ikke umuligt. Alligevel er der dog flere ting, du kan gøre for at forebygge kommende skadedyrsangreb. Fx er det generelt en rigtig god idé at holde hjemmet fri for krummer og andre madrester, samt at tætne evt. huller, som skadedyrene kan bruge som indgangsveje.

På denne side kan du finde flere gode råd mod myrer, klædemøl, melmøl, fluer, sølvfisk, mus og rotter.

fri for skadedyr i hjemmet

Bliv fri for skadedyr i hjemmet

Det kan være et sandt mareridt, når hjemmet er inficeret af skadedyr, men heldigvis er der flere ting, du kan gøre for at blive fri for dem igen.

Find gode råd mod skadedyr i hjemmet:

Undgå myrer i køkkenet

Sommertid er myretid. Der er myrer overalt. Både på terrassen, i drivhuset og ikke mindst indenfor i køkkenet, når de leder efter mad.

Myreguide: Sådan undgår du myrer i hjemmet.

Møl i hjemmet?

Har du fundet larver i madvarer og huller i tekstiler? Så er du helt sikkert under angreb af enten melmøl eller klædemøl.

Sådan bliver du fri for møl i tøj.

Få 6 gode råd mod møl i køkkenet.

Fri for irriterende fluer

Om det er på væggen eller på dig og din mad, så sætter fluer sig overalt og spreder ulækre og farlige bakterier efter sig.

Se her, hvad du kan gøre mod fluer.

Har du sølvfisk på badeværelset?

De er egentligt ganske harmløse, men alligevel er sølvfisk i hjemmet generelt irriterende og de er sjældent velkomne.

Sådan bliver du fri for sølvfisk.

Bliv fri for mus og rotter i hjemmet

De lugter, irriterer og larmer under gulvet og inde i væggene. Men måske værst af alt: mus og rotter ødelægger dit hjem, når de gnaver i vægge, ledninger m.m.

Få 6 gode råd mod mus og rotter.

Flere gode råd til hjemmet

Elsker du stueplanter, men har du svært ved at holde dem? Eller måske du bare er i tvivl om, hvordan du bærer dig bedst ad? Så har vi samlet vores bedste tips og tricks til dig, så du kan få store og flotte stueplanter.