Om ECOstyle
Gør havedrøm til drømmehave med ECOstyle

Gør havedrøm til drømmehave

Vi tror på, at vejen til et lykkeligere liv går gennem haven. Det er derfor vigtigt for os, at vi kan inspirere og rådgive dig, så du kan gøre din havedrøm til drømmehave. Uanset om du drømmer om en pyntehave, legehave, køkkenhave, bæredygtig have...

Vejen til et lykkeligere liv går gennem haven

Hos ECOstyle er vi hele tiden i bevægelse for at hjælpe dig med at gøre havedrøm til drømmehave. 

Nogle ønsker sig haver, hvor alt står knivskarpt. Andre drømmer om vilde blomsterhaver og biers trivsel. Og atter andre vil bare have en hyggelig have, hvor arbejdet ikke vokser dem over hovedet. Uanset hvilken haveejer, du er, er vi til for dig, der vil dyrke din have.

Din have handler om smuk natur. Men det handler også om dit, dine børn og dine børnebørns forhold til livet i haven nu og fremover. Og om din krop og sjæl.

Havearbejde er godt mod stress. Du får mere dagslys og D-vitamin. Lydene, duftene, lyset, farverne. Alle sanser er i spil. Hør fuglene synge. Duft til de solmodne jordbær. Indånd den friske luft og nyd blomsternes flotte farver. Smid skoene og mærk græsset under dine fødder.

Kontakt ECOstyle - vi inspirerer og rådgiver dig

Det er ikke noget, vi siger. Det er bevist: Vejen til et lykkeligere liv går gennem haven. Her mødes vi og hygger os. Og her hjælper vi dig med at løse problemer og fremme planternes vækst. Udfordringer med alger, ukrudt og skadedyr løser vi ved at forebygge, skræmme, fange og bekæmpe dem eller det, der skaber problemerne. Samtidig fremmer vi væksten i din grønne have for at skabe smukke og sunde planter gennem organisk gødning.

På den måde bidrager vi til, at du lykkes i din have. Til, at du kan gøre din havedrøm til drømmehave.

ECOstyle startede med en drøm

Det startede med en drøm...

Grundlæggeren af ECOstyle, Jan Zwart, arbejdede med kartofler og fulgte interesseret med i brugen af kunstgødning, pesticider og andre agrokemikalier, der forbedrede høsten. Han så også, hvordan afgrøderne blev mere og mere modtagelige for sygdomme, landbrugsjorden udpint og mikrolivet i jorden forstyrret.

Jan Zwart var bekymret og tænkte: " Der må være en anden løsning". Sammen med tre partnere begyndte han i 1967 at handle med løsninger til landbruget i Holland, som var baseret på naturlige aktivstoffer. For dem, der ønsker en bedre verden, skal selv tage initiativet. Med deres løsninger, kunne landmænd handle ansvarligt og med kærlighed til omgivelserne. Senere, kom der også løsninger til de private forbrugere. 

Nu var det ikke kun landmændene, som fik glæde af de nye løsninger. Efterspørgslen steg og sortimentet blev udvidet med dyrefoder og veterinærprodukter. ECOstyle udvidede også forretningen med datterselskaber i Danmark (2002), Belgien (2004) og Østrig (2007-2022).

I Danmark var det især Ferramol sneglemiddel, dengang SnegleFri, som ECOstyle blev kendt for. Landmændene blev henvist til ECOstyle Proff og efter nogle år, blev det også muligt for private forbrugere at få ECOstyle produkter gennem forhandlere. Sådan er det stadig den dag i dag. 

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account