Forebyg, fang, skræm eller bekæmp med ECOstyle
Gør havedrøm til drømmehave med ECOstyle

Skal du forebygge, skræmme, fange eller bekæmpe?

Har du problemer med alger, ukrudt og skadedyr i din have? Så er der flere måder at løse problemet på. Lad os hjælpe dig - vi inspirerer og rådgiver dig, så du kan finde den løsning, som passer bedst til dig og din familie.

Hvilken løsning passer til dig og din familie?
 • Forebyg med organisk gødning
  Forebyg

  Kan du forebygge angreb af alger, ukrudt og skadedyr? Når du forebygger, kan du enten reducere eller helt undgå problemer. Det er både nemmere og bedre for dig, din familie og vores miljø.

 • Fang skadedyr med ECOstyle
  Skræm eller fang

  Har du problemer med skadedyr? Så bør du overveje om du kan skræmme dem væk eller eventuelt fange dem - og måske endda sætte dem fri et sted, hvor de gerne må være.

 • Kontakt ECOstyle - vi inspirerer og rådgiver dig
  Bekæmp

  Er alger, ukrudt og skadedyr til stor gene eller ødelæggende? Så bør du bekæmpe med biologisk bekæmpelse eller et bekæmpelsesmiddel baseret på naturlige aktivstoffer, som er hurtigt nedbrudt.

Bliv fri for alger, ukrudt og skadedyr

Med vores mange års erfaring, ser vi det som en af vores vigtigste opgaver, at inspirere og rådgive dig om livet i din have. Drømmer du om en have, hvor du er fri for alger, ukrudt og skadedyr? Vi hjælper dig til en løsning, der enten forebygger, fanger, skræmmer eller bekæmper.

Vores anbefaling til dig er altid at forebygge, så vidt det er muligt. Når du forebygger, er det typisk også den løsning, som belaster miljøet mindst muligt. Kan du ikke forebygge eller er problemet opstået, så anbefaler vi, at du skræmmer eller fanger. Vælg kun et bekæmpelsesmiddel, hvis alger, ukrudt eller skadedyr er til stor gene, farligt for mennesker eller ødelægger din ejendom - inde og ude. 

Forebyg med organisk gødning

Forebyg - det naturlige førstevalg

Det kræver lidt mere af dig, hvis du skal forebygge. Men det er absolut al arbejdet værd og vi anbefaler dig, såvidt det er muligt, altid at forebygge. Det kan du fx gøre med en organisk gødning, altså en 100% naturlig gødning. 

Ved at give dine planter organisk gødning, får du flere og flottere blomster, men vidste du, at planterne samtidig bliver både sundere og stærkere, så de bedre kan modstå angreb fra fx svampesygdomme og bedre kan komme sig efter et insektangreb? Du kan altså få flere og flottere blomster, samtidig med at gøre planterne modstandsdygtige ved at forebygge med organisk gødning. 

ECOstyle startede med en drøm

Skræm skadedyr væk

Nogle gange er det ikke nok at forebygge. Så kan du skræmme skadedyrene væk ved at påvirke deres sanser gennem lyd, lys, duft, temperatur og smag. Eller du kan skabe et miljø, hvor skadedyrene ikke trives og derfor flytter. Vi har et bredt udvalg af løsninger, der skræmmer skadedyr væk og du skal blot vælge, hvilken løsning, der passer bedst ind i dit hjem og have.

Er du fx bange for mus og vil du ikke have dem indenfor, så kan du skræmme dem væk med en af vores effektive ultralydsskræmmere. Ultralyden irriterer og forstyrrer musene, så de undgår dit hjem. Og det er ikke kun mus, som du kan skræmme væk med ultralydsskræmmerne - det er også andre irriterende og altødelæggende skadedyr som rotter, mår, muldvarpe, myg og sågar ulækre edderkopper, som sidder i deres spind i dit hjem og venter på fangst.

Et traditionelt fugleskræmsel kan være en god løsning til at skræmme fugle væk fra haven. Men du kan også sætte vores flotte skræmmeugle op i din have, så både pynter den og skræmmer fuglene væk.

Har du problemer med andre skadedyr? Så kan du fx skræmme vildkatte væk med vores KatteFri duftbolde, som er 100% giftfri og baseret på hår fra rovdyr, altså helt naturlige ingredienser. Du kan også skræmme mår, katte og muldvarpe væk med vores duftbolde eller bruge nematoder til at få myrer til at flytte deres myrebo et andet sted hen.

Fang skadedyr med ECOstyle

Fang med 100% giftfrie fælder

Fælder er en god og effektiv måde at blive fri for skadedyr på. Og der er mange forskellige slags fælder at vælge mellem, fx:

Du kan lave din egen fælde eller du kan bruge en af vores mange 100% giftfrie fælder. Vi tilbyder dig alt fra traditionelle smækfælder mod mus og rotter, til elektroniske musefælder og fælder, der fanger mus levende. Så kan du selv sætte musene fri et sted, hvor de gerne må være. 

Vi har også effektive fælder mod klædemøl, melmøl, sølvfisk, fluer, hvepse og viklere - så du kan nyde dine friske hjemmedyrkede æbler, pærer og blommer uden orm. Alle vores fælder er naturligvis med 100% giftfrit lokkemiddel eller feromoner. 

Brug insektmiddel som fx InsektFri

Bekæmp som en sidste løsning

Er du kraftigt angrebet af alger, ukrudt eller skadedyr, kan det være nødvendigt at bekæmpe dem. Det kan du fx gøre med nyttedyr som nematoder. Bruger du nematoder til at bekæmpe snegle, larver af øresnudebiller og larver af sørgemyg, er det en biologisk bekæmpelse - altså en 100% naturlig bekæmpelse. 

Du kan også bruge et bekæmpelsesmiddel med et aktivstof, som gør, at alger, ukrudt eller skadedyr dør. Med et ECOstyle bekæmpelsesmiddel i hånden, er du sikker på, at midlet altid er baseret på naturlige aktivstoffer og hurtigt nedbrudt. Alle vores bekæmpelsesmidler er godkendt af Miljøstyrelsen og du kan også bruge mange af midlerne i den økologiske og spiselige have. 

 

klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account