Ja tak til 100% giftfrie løsninger fra ECOstyle
100% giftfrie fælder

Ja tak til 100% giftfrie løsninger

Du er måske ikke klar over det, men alle ECOstyle fælder er 100% giftfrie. Der er altså ingen gift i fælderne - uanset om det er fælder til skadedyr udendørs eller indendørs. Se med her og bliv klogere på, hvordan du bliver fri for mus, rotter, fluer, sølvfisk m.m. uden gift.

Fælder, der tiltrækker med lys og farver

Det skal være trygt at bruge en ECOstyle fælde. Og netop derfor er alle vores fælder 100% giftfrie.

Vi har mange forskellige typer af fælder: limfælder, smækfælder, elektriske fælder m.m. Fælles for alle fælder er, at de er 100% giftfrie. Med andre ord, så indeholder ingen af vores fælder gift.

Fang skadedyr med ECOstyle

For at tiltrække skadedyrene til at gå i fælderne, bliver dyrenes sanser sat i spil. Det kan fx være med varme, lys, farver eller dufte. Vi har forskellige typer af limfælder mod fluer. En af fælderne er til vinduet, hvor den sættes fast på selve vinduet, så den udnytter lyset. Fluerne bliver nemlig tiltrukket af varmen og lyset gennem fælden. En anden limfælde er den kendte gule fangstplade. Den har en meget intens gul farve og det er netop den farve, som tiltrækker fx sørgemyg og trips. Vi har også limfælder og andre typer af fælder, som bruger dufte til at tiltrække skadedyrene.

Hvepsefælde uden gift

Fælder, der tiltrækker med dufte

Den populære limfælde mod sølvfisk og vores fluespiral indeholder et duftstof, som tiltrækker henholdsvis fluer og sølvfisk. Også vores mus- og rottefælder, bananfluefælder og hvepsefælder indeholder et duftstof.

Duftstofferne er forskellige og afhænger af hvilket skadedyr, som skal fanges. Eksempelvis er duftstoffet i musefælderne fødevarebaseret og har en behagelig duft af nødder, som mus godt kan lide. I vores bananfluefælde og hvepsefælde er det et andet duftstof - nemlig et, der har en naturlig frugtduft, som tiltrækker netop bananfluer og hvepse.I vores viklerfælder og limfælder mod klædemøl og melmøl er det feromoner, der tiltrækker henholdsvis viklere og møl. Dem vil hannerne gerne i kontakt med og bliver tiltrukket af. 

Feromoner snyder det modsatte køn

Måske kender du ikke til feromoner. Der er mange forskellige slags, men de fungerer alle på samme måde og er signalstoffer, som udsendes til andre individer af samme art. For eksempel kan en æblevikler udsende et feromon, et kønsduftstof, som en anden æblevikler kan opfange og blive tiltrukket af.

Vores OrmeFri og MølFri fælder bruger et feromon til at lokke skadedyrene til fælderne. OrmeFri fælden lokker fx viklerne (hannerne) ved hjælp af et feromon, så de tror, at der er hunner i området.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account