Ledige stillinger hos ECOstyle - søg job her
Find butik til dit ECOstyle produkt

vi har brug for dig: bliv en del af team ecostyle

Er du på udkig efter et spændende og udfordrende job? Vi vokser og søger kolleger, der er vidt forskellige. Præcis som os og vores kunder.

ledige jobs

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket, men send meget gerne en uopfordret ansøgning og fortæl os, hvordan du kan gøre en forskel.

Kan du gøre en forskel?

Skriv til os på hr@ecostyle.dk

Gør havedrøm til drømmehave med ECOstyle

gør havedrøm til drømmehave

Vi tror på, at vejen til et lykkeligere liv går gennem haven. Det er derfor vigtigt for os, at vi kan inspirere og rådgive dig, så du kan gøre din havedrøm til drømmehave. Uanset om du drømmer om en pyntehave, legehave, køkkenhave, bæredygtig have...

Hos ECOstyle tager vi ansvar for det samfund, vi er en del af. Vores fokus er på ansvarlighed, innovation og kærlighed - det gælder selvfølgelig alle led i vores virksomhed, fra udvikling af produkter til markedsføring og anvendelse af vores løsninger. Det gælder også for vores relationer til vores leverandører og forhandlere samt internt, hvor vi sætter trivsel og udvikling højt. For det, vi gør i dag, har stor indflydelse på det, som sker i morgen. 

Deler du vores tanker og vil du med på rejsen? Så er vi meget interesserede i at høre fra dig med dine oplæg til, hvilken forskel du kan gøre. 

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account