Find butik for køb af ECOstyle produkt
Find butik til dit ECOstyle produkt

køb i butik nær dig eller online

Er du mest til at handle i en fysisk butik nær dig eller vil du hellere bestille på nettet? Det skal være nemt at finde vores produkter. Du finder derfor ECOstyle i både planteskoler, byggemarkeder og supermarkeder. Og selvfølgelig også online i vores forhandleres webshops.

Vi sælger ikke direkte til dig - med undtagelse af nematoder og tilbehør som fx lokkemiddel til genopfyldning af ECOstyle fælder samt andre nicheprodukter, som du typisk ikke finder hos vores forhandlere.

Hvilken butik skal du vælge?

Vi har gjort det nemt for dig at finde en butik - uanset om du helst vil handle i en fysisk butik eller på nettet i en webshop. 

Butikkerne har et bredt udvalg af vores mange løsninger, men det kan være, at netop din butik ikke har den løsning, som du skal bruge eller at der er udsolgt. Vi anbefaler derfor, at du undersøger butikkens hjemmeside eller kontakter butikken, inden du kører ud for at hente det ECOstyle produkt, som du ønsker at købe. Så du ikke kører forgæves. Du kan også vælge at bestille i en webshop og få dit ECOstyle produkt leveret til døren.

I ECOstyle's webshop kan du købe et begrænset udvalg af vores produkter, herunder nematoder, som ikke kan købes i en fysisk butik p.g.a. deres korte holdbarhed. 

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account