Få 6 gode råd mod myrer inde og ude – ECOstyle

Få 6 gode råd mod myrer

Få 6 gode råd mod myrer
Sommertid er myretid. Der er myrer overalt. Både på terrassen, i drivhuset, græsplænen, blomsterne, indkørslen og ikke mindst indenfor. Få her 6 gode råd til, hvordan du bliver fri for myrer på steder, hvor de ikke er velkommen.

Før kampen mod myrerne: Det skal du vide

Alle myrer tilhører et myre-samfund. Og alle har en bestemt funktion, fx at arbejde over jorden for at finde føde til arbejdermyrerne under jorden. Dybt nede i myreboet er der en myredronning. Hendes eneste mål med livet er at sikre, at der produceres nye myrer til boet. Derfor er det hende, som du skal have fat i, hvis du effektivt skal blive helt fri for myrer. Vil du gerne blive fri for myrerne hjemme hos dig? Så får du her 6 gode råd mod myrer.
Få 6 gode råd mod myrer

Har du problemer med myrer? Vi inspirerer og rådgiver dig, så du kan blive fri for myrer. Få 6 gode råd mod myrer her.

Hvilket myremiddel skal jeg vælge?

Nogle gange kan et myreproblem være så stort, at det er nødvendigt at bruge myremidler. Der findes rigtig mange forskellige slags - så hvilket skal du vælge?

  • Myrer indenfor: Har du problemer med myrer på have- eller køkkenbordet, langs lister eller lignende, så er en spray eller lokkedåser ideelt.
  • Myrer i fliser: Undergraver myrerne dine fliser, er myresand og -vand oplagte, da de stopper myrernes gange og samtidig stabiliserer dine fliser. Du kan også bruge pulver til at strø.
  • Myrer i krukker, drivhus m.m.: Er myrerne i dine krukker, i drivhuset, køkkenhaven eller plænen, kan du med fordel bruge enten udvanding, pulver til at strø eller nematoder.

klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account