Få 6 gode råd mod mus og rotter – ECOstyle

Få 6 gode råd mod mus og rotter

  • , skrevet af Mona Fischer Madsen
Få 6 gode råd mod mus og rotter med ECOstyle

Det er især om vinteren, at både mus og rotter søger tættere på vores hjem - og desværre også indenfor. Her får du vores 6 bedste råd mod mus og rotter, så du kan blive fri for dem.

Derfor søger mus og rotter ind i hjemmet

Har du problemer med mus og rotter - eller vil du gerne forebygge et mus og rotteangreb i dit hjem? Det er særligt i månederne efter høsten og henover vinteren, at problemer med mus og rotter opstår. I den periode er det koldt for dem at være udenfor og det er svært at finde mad. Derfor søger de indenfor i varmen og går på jagt efter mad i dit varme hjem.

Men et besøg af mus og rotter er sjældent velkomment. De lugter, irriterer og larmer under gulvet og inde i væggene. Men måske værst af alt: De ødelægger huset, når de gnaver i vægge, ledninger m.m. Vi giver dig her 6 gode råd mod mus og rotter, så du kan forebygge, fange, skræmme eller bekæmpe dem.

Få 6 gode råd mod mus og rotter

Har du problemer med mus eller rotter? Så få 6 gode råd mod mus og rotter her:

Hvilken fælde skal jeg vælge?

Smækfælden: Leder du efter en almindelig fælde, kan du vælge en traditionel smækfælde i træ til mus eller rotter eller du kan vælge en kraftig smækfælde i plastik til mus eller rotter.

Den sikre fælde: Er du på udkig efter en mere sikker fælde, så kæledyr, børn og andre pilfingre ikke kommer til skade, kan du vælge en smart og sikker musefælde eller en fældeboks til mus eller rotter.

Den elektriske fælde: Betyder det meget for dig, at musen dør lynhurtigt og på den mest skånsomme måde, er en elektrisk musefælde et populært valg.

Fælden, der ikke slår ihjel: Har du derimod problemer med mus - men ikke lyst til at slå dem ihjel? Multifangstfælden fanger mus levende, så du kan sætte dem fri der, hvor de gerne må være.

Hvordan bruger jeg ultralyd mod mus og rotter?

Den bedste måde at bruge ultralyd mod mus og rotter er forebyggende - altså inden de flytter ind. Har du problemer med mus og rotter i forvejen, skal der ofte mere til for at få dem til at forlade deres reder og bekæmpelse kan derfor være nødvendigt.

Husk at sætte ultralydsskræmmeren i en stikkontakt nær gulvet, hvor mus og rotter færdes. Vær opmærksom på, at ultralyd ikke kan trænge gennem massive ting som vægge, gulve, lofter, møbler eller bløde tekstiler som gardiner. Sæt den derfor i et åbent rum, hvor lydbølgerne kan sprede sig frit.

Klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account