Plantesygdomme

Er dine planter ramt af sygdom?

sygdom i roser
Begynder kartoffelplantens blade at visne? Er der mørke pletter på dine rosenblade? Der findes mange forskellige sygdomme, som kan ramme dine planter. Find ud af hvilken plantesygdom, der har ramt dine planter hos ECOstyle.

Plantesygdomme oversigt

Kartoffelskimmel er plantesygdom i kartoffelplanter

Kartoffelskimmel

Visner bladene på dine kartoffelplanter? Så kan det være et tegn på, at dine kartofler er ramt af plantesygdommen kartoffelskimmel. Når kartoflerne bliver ramt af denne plantesygdom, rådner de og bliver helt uspiselige.

Læs mere og få gode råd mod kartoffelskimmel

kartoffelskurv er en plantesygdom

Kartoffelskurv

Har dine kartofler fået brune, ru pletter? Så har dine kartoffelplanter højst sandsynligt fået kartoffelskurv. Når rodfrugter rammes af denne plantesygdom, dækkes de af brune pletter og kan få revner.

Læs mere og få gode råd mod kartoffelskurv

plantesygdom meldug

Meldug

Hvis dine planter er dækket af et fint hvidt lag, som nærmest ligner mel, så er de ramt af plantesygdommen meldug. Meldug er nem at genkende og rammer mange forskellige planter.

Læs mere og få gode råd mod meldug

pæreskurv er en plantesygdom

Pæreskurv

Får dine pærer brune pletter? Pæreskurv angriber både frugter, blade og grene på dine pæretræer. Får denne plantesygdom tidligt fat, kan høsten forringes, hvis blomster, blade og frugter falder af før tid.

Læs mere og få gode råd mod pæreskurv

plantesygdommen rosenstråleplet

Rosenstråleplet

Er der sorte pletter på dine roser? Rosenstråleplet er en af de mest almindelige - og værste - plantesygdomme, der rammer roser. Den giver pletter på bladene, får rosen til at tabe sine blade og spreder sig hurtigt.

Læs mere og få gode råd mod rosenstråleplet

Sygdom i planter rust

Rust

Har dine planter fået rustrøde pletter? Så kan det være et tegn på rustsvamp. Rust er en plantesygdom, der får dine planter til at tabe bladene og kan i værste tilfælde ødelægge afgrøder og frugter i frugttræer og -buske.

Læs mere og få gode råd mod rust

æbleskurv er en plantesygdom der rammer æbler

Æbleskurv

Får dine æbler brune pletter? Æbleskurv er en af de mest almindelige plantesygdomme, som rammer æbler. Udover at danne brune pletter på frugterne, kan denne plantesygdom også føre til misdannelser.

Læs mere og få gode råd mod æbleskurv