Har du problemer med melmøl?

Få 6 gode råd mod melmøl

6 gode råd mod melmøl
Har du møl i køkkenskabene og er der larver i mel, gryn eller ris? Så er det højst sandsynligt melmøl, der har inficeret dine madvarer.

Har du møl i køkkenet?

Har du prøvet at åbne en pose havregryn eller ris og opdaget, at der var liv i posen? Måske du endda har spottet et par møl i skabene? I så fald er der ingen tvivl: din mad er angrebet af melmøl.

Problemer med melmøl er alt andet end sjovt. De ødelægger nemlig dine madvarer og kan være yderst svære at komme af med igen. Væbn dig med en god omgang tålmodighed og brug vores råd, så skal du nok blive fri for melmøl igen.

Vi giver dig her 6 gode råd mod melmøl, så du kan forebygge, fange eller bekæmpe ved fx brug af et middel mod melmøl.

Se her, hvad du kan gøre mod melmøl

møl i køkken

Tøm skabe og skuffer

Har du set tegn på melmøl? Så er det første, du skal gøre, at tømme samtlige skuffer og skabe med mad - hurtigst muligt.

melmøl gør grundig rent

Gør grundigt rent

Sørg for at støvsuge og rengøre dine skuffer og skabe grundigt. Vær særlig opmærksom på revner og sprækker, hvor laver og æg gemmer sig. Husk at smide støvsugerposen ud bagefter.

tjek dit mad for melmøl og larver

Smid inficeret mad ud

Tjek samtlige madvarer og smid inficeret mad up. Prøv ikke at gemme noget af det, fx ved at fjerne spind og larver. Maden er nemlig fyldt med larvernes ekskrementer og bør ikke spises.

beskyt din mad mod melmøl og brug lufttætte beholdere

Pak mad i lufttætte beholdere

Mad, der ikke er inficeret med møl, pakkes i lufttætte beholdere. Sørg også for at gøre det løbende fremadrettet, så din mad ikke bliver inficeret på ny.

limfælde mod melmøl

Sæt en fælde op

Sæt en MølFri Melmøl fælde op. Fælden er 100 % giftfri og kan sættes op i fx køkkenskabet.

Bliv fri for melmøl med MølFri Melmøl

bekæmp melmøl med fluefri spray

Bekæmpelse af melmøl

Skal du være hurtigt fri for melmøl - eller er du særligt hårdt angrebet? Så kan du med fordel bruge FlueFri Spray. Sprayen sprøjtes direkte på melmøl, samt larver og æg, som gemmer sig i revner og sprækker. Sørg for at dække dem grundigt.

Bekæmp melmøl med FlueFri Spray