Har du problemer med melmøl?
Få 6 gode råd mod melmøl

Har du møl i køkkenet?
Har du prøvet at åbne en pose havregryn eller ris og opdaget, at der var liv i posen? Måske du endda har spottet et par møl i skabene? I så fald er der ingen tvivl: din mad er angrebet af melmøl.
Problemer med melmøl er alt andet end sjovt. De ødelægger nemlig dine madvarer og kan være yderst svære at komme af med igen. Væbn dig med en god omgang tålmodighed og brug vores råd, så skal du nok blive fri for melmøl igen.
Vi giver dig her 6 gode råd mod melmøl, så du kan forebygge, fange eller bekæmpe ved fx brug af et middel mod melmøl.
Se her, hvad du kan gøre mod melmøl

Tøm skabe og skuffer

Gør grundigt rent

Smid inficeret mad ud

Pak mad i lufttætte beholdere

Sæt en fælde op
Bliv fri for melmøl med MølFri Melmøl

Bekæmpelse af melmøl
Bekæmp melmøl med FlueFri Spray
Hvor kommer melmøl fra?
Først er der ingen og pludselig, så er de der bare. Melmøl i mel. Melmøl i havregryn. Melmøl i ris. Melmøl i nødder. Alle steder. Melmøl synes at komme ud af det blå, men et eller andet sted må de jo komme fra.
I vores store artikel om melmøl, kan du læse hvor kommer melmøl fra og hvordan genkender man melmøl.