Det er nu

vi skaber i morgen

ECOstyle ønsker en bæredygtig udvikling
Hos ECOstyle ønsker vi at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. Sådan har det været lige siden de første tanker om ECOstyle blev tænkt for mere end 50 år siden. Og sådan vil det også være fremover.

Det, vi gør i dag,

har stor indflydelse på det, som sker i morgen

Skridt for skridt mod en bæredygtig udvikling

Skridt for skridt mod en mere bæredygtig udvikling

En bæredygtig udvikling var ledestjerne for det ECOstyle, som blev skabt for mere end 50 år siden og som i dag er et kendt brand for mange haveejere. Siden, er der sket meget og der er i dag flere måder at bidrage til den bæredygtige udvikling på.

Hos ECOstyle støtter vi naturligvis fortsat op om en bæredygtig udvikling. Når vi udvikler og markedsfører vores løsninger, tænker vi innovativt, ansvarligt og med kærlighed til vores omgivelser. Vi går gerne forrest og støtter aktivt op om initiativer, der gør en forskel for samfund, mennesker og miljø. Det, mener vi, er bærende elementer til en bæredygtig udvikling.

Vi er ikke i mål, men tager skridt for skridt. Er du nysgerrig efter at vide mere? Så følg med i vores arbejde mod en mere bæredygtig udvikling.

Vi støtter op om FN's verdensmål

ECOstyle bidrager til FN's 17 Verdensmål

Med FN's 17 verdensmål løser vi de største af verdens udfordringer. Verdensmålene er vedtaget af alle lande og fordelen er netop, at vi ved at stå sammen, og gøre en fælles og fokuseret indsats, kan nå hvert af de 17 mål. Verdensmålene er den mest ambitiøse plan for klodens udvikling nogensinde. 

Hos ECOstyle støtter vi op om alle FN's 17 verdensmål, men har valgt at fokusere på målene 3, 11, 12 og 15. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi kan gøre den største forskel ved at støtte udvalgte mål i de fælles FN verdensmål. Vi når målene ved at udvikle nye relationer og ved at samarbejde med vores leverandører, forhandlere og dig, der bruger vores løsninger. 

Glad hjemme og på arbejde

Vores medarbejderes trivsel betyder meget for os og det er det, som verdensmål nr. 3 bl.a. har fokus på.

Hos ECOstyle har vi tiltag udover den lovpligtige APV: Vi har sundhedsforsikring, frokostordning på hovedkontoret og prioriterer at investere i den enkelte, så alle kan udvikle sig personligt og fagligt.

ECOstyle støtter haveprojekter, som har en kreativ og bæredygtig vinkel

Ja tak til flere bæredygtige haver

Verdensmål nr. 11 har fokus på bæredygtige byer og samfund. Hos ECOstyle bidrager vi til, at der bliver endnu flere bæredygtige haver. Det gør vi ved at inspirere og rådgive dig, så du kan gøre din have bæredygtig.

Har du problemer med alger, ukrudt eller skadedyr? Så inspirerer og rådgiver vi dig om løsninger til din have, der forebygger, skræmmer, fanger og/eller bekæmper. Så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dig og din familie.

Se løsninger der forebygger, skræmmer, fanger og bekæmper 

 

Hvert år, støtter vi et eller flere kreative haveprojeker, som har en bæredygtig vinkel. Vi har bl.a. givet støtte til Svendborg Friplejehjem, så beboerne har fået bedre mulighed for at nyde, smage og dufte friplejehjemmets fantastiske have. Vi har også hjulpet Eva med at skabe en smuk rosenhave med udvalgte planter til glæde for bier og insekter. Haven bruges også som åben have for veteraner, hvor de kan nyde livet i livet og afstresse. 

Se mere om støtte til haveprojekter

Fokus: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi bidrager til mål nr. 12 ved bl.a. at genbruge papkasser og displays i butikkerne. Vores velkendte gule papdisplays er naturligvis lavet i FSC-godkendt genbrugspap.

Vores største leverandør, Neudorff, producerer de fleste af vores bekæmpelsesmidler og har vundet adskillige priser for deres arbejde med bæredygtig udvikling, bl.a. den anerkendte og eftertragtede tyske ”Sustainability Award 2021”. Produktionen er fra 2021 totalt klima-neutral og Sustainability Manager hos Neudorff, Silke Conrad, fortæller, at fokus nu er på at optimere emballager”. 

Vi arbejder for et mindre CO2 forbrug

Mål nr. 15 har bl.a. fokus på at reducere CO2 udledningen. Hos ECOstyle producerer vi nu flere produkter i Danmark og reducerer derved antallet af CO2-tunge lastbiler over lange afstande. Vi har også fokus på at reducere produktemballager, så der produceres mindre spildemballage og transporteres mindre luft. Det har vi bl.a. gjort ved at ændre emballagen for vores 1 liter AlgeFri koncentrat og en række ultralydsskræmmere.