Få 6 gode råd til din græsplæne – ECOstyle

Få 6 gode råd til din græsplæne

Få 6 gode råd til en flot, tæt og slidstærk græsplæne

En græsplæne til leg? Til hygge? Eller til at gøre naboen grøn af misundelse? For mange, er græsplænen en stor del af haven og derfor skal den naturligvis være flot grøn, tæt og slidstærk 🌱 


Drømmer du også om en tæt og flot grøn græsplæne, så får du her 6 gode råd til, hvordan du gør. Lige nu, kan du også deltage i vores store konkurrence om et stort plænekit med ECOstyle plæneprodukter og en GARDENA robotplæneklipper. 

Vind stort plænekit med ECOstyle produkter og GARDENA robotplæneklipper

sådan vinder du et stort plænekit 💚

Forkæl din græsplæne med ECOstyle Plænegødning, AQUA-Kalk og græsfrø samt en GARDENA Sileno City robotplæneklipper. Et perfekt plænekit til en flot og tæt plæne, som nu kan blive dit 🤩

Udfyld felterne nedenfor og tilmeld dig nyhedsbrev fra ECOstyle samt GARDENA. Så er du med i konkurrencen om plænekittet til en værdi á kr. 8.220,-. Deltag senest d. 12. maj 2024 - vi trækker en tilfældig vinder d. 13. maj 2024. Konkurrencen er et samarbejde mellem ECOstyle og GARDENA og vinderen får direkte besked. Se konkurrencebetingelser og privatlivsvilkår her.

TIP: Du kan forøge dine vinderchancer ved også at deltage i konkurrencen på facebook og instagram.

Få 6 gode råd til din græsplæne

Vi inspirerer og rådgiver dig, så du kan få en flot grøn, tæt og slidstærk græsplæne. Du kan gå i gang allerede i foråret - eller efteråret. Se hvordan du gør her.

Skal du anlægge ny græsplæne?

Trænger haven til en ny græsplæne, så tag det helt roligt. Det er nemlig slet ikke så svært og besværligt, som du måske tror. Lad os inspirere og rådgive dig til, hvordan du forbereder og anlægger din nye græsplæne enten ved at så græs med græsfrø eller ved at lægge rullegræs ud. 

Problemer med mos, bare pletter og skadedyr i græsplænen

Mos, bare pletter eller skadedyr i plænen?

Har du problemer med din græsplæne? Det kan være alt fra mos, kløver, filt eller at der er stor bare pletter i plænen på grund af skadedyr som gåsebiller. Det kan også være muldvarpe, der laver lange underjordiske gange og efterlader plænen fuld af muldvarpeskud?

klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account