Få 6 gode råd til din græsplæne – ECOstyle

Få 6 gode råd til din græsplæne

Få 6 gode råd til en flot, tæt og slidstærk græsplæne

En græsplæne til leg? Til hygge? Eller til at gøre naboen grøn af misundelse? For mange, er græsplænen en stor del af haven og derfor skal den naturligvis være flot grøn, tæt og slidstærk 🌱 


Drømmer du også om en tæt og flot grøn græsplæne, så får du her 6 gode råd til, hvordan du gør. Lige nu, kan du også deltage i vores store konkurrence om et stort plænekit med ECOstyle plæneprodukter og en GARDENA robotplæneklipper. 

Få 6 gode råd til din græsplæne

Vi inspirerer og rådgiver dig, så du kan få en flot grøn, tæt og slidstærk græsplæne. Du kan gå i gang allerede i foråret - eller efteråret. Se hvordan du gør her.

Skal du anlægge ny græsplæne?

Trænger haven til en ny græsplæne, så tag det helt roligt. Det er nemlig slet ikke så svært og besværligt, som du måske tror. Lad os inspirere og rådgive dig til, hvordan du forbereder og anlægger din nye græsplæne enten ved at så græs med græsfrø eller ved at lægge rullegræs ud. 

Problemer med mos, bare pletter og skadedyr i græsplænen

Mos, bare pletter eller skadedyr i plænen?

Har du problemer med din græsplæne? Det kan være alt fra mos, kløver, filt eller at der er stor bare pletter i plænen på grund af skadedyr som gåsebiller. Det kan også være muldvarpe, der laver lange underjordiske gange og efterlader plænen fuld af muldvarpeskud?

Klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account