Få 6 gode råd mod sølvfisk – ECOstyle

Få 6 gode råd mod sølvfisk

  • , skrevet af Mona Fischer Madsen
Få 6 gode råd mod sølvfisk

De er irriterende og findes især på badeværelset, hvor de hurtigt smutter ind i mørket, når du tænder lyset. Men vidste du, at der også kan være sølvfisk i sengen? Heldigvis er der flere ting, som du kan gøre - læs med her og få svar på spørgsmålet; hvordan kommer man af med sølvfisk.


Har du sølvfisk i hjemmet?

Sølvfisk i sengen. Sølvfisk på badeværelset. Sølvfisk i køkkenet. De er egentlig ganske harmløse, men alligevel er sølvfisk i hjemmet generelt irriterende og de er sjældent velkomne. De lægger kun ca. 20 æg i løbet af deres liv og formerer sig altså meget langsomt. Til gengæld, så kan de bliver helt op til 8 år gamle og du slipper derfor ikke lige af med sølvfisk i hjemmet, medmindre du gør noget.

Hvordan kommer man af med sølvfisk? Vi giver dig her 6 gode råd, så du kan finde ud af, om du skal forebygge, fange eller bruge et middel til bekæmpelse af sølvfisk, som fx sølvfisk gift.

Få 6 gode råd mod sølvfisk

Vi inspirerer og rådgiver dig, så du kan blive fri for sølvfisk i dit badeværelse, soveværelse og andre rum i huset med de ulækre og irriterende sølvfisk. Se de 6 gode råd mod sølvfisk her.

Hvor kommer sølvfisk fra?

Er du og din familie angrebet af sølvfisk i hjemmet, så er det værd at vide lidt mere om dem, inden du går i gang med den store bekæmpelse af sølvfisk og eventuelt skal bruge gift mod sølvfisk.

Du skal dog desværre ikke regne med at blive helt fri for de små irriterende kræ, da de er eminent gode til at gemme sig i revner og sprækker. Når de gemmer sig så godt, kan du givetvis ikke se dem alle og derfor ikke blive helt fri for dem.

klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account