Har du problemer med sølvfisk?

Få 6 gode råd mod sølvfisk

6 gode råd mod sølvfisk
De er irriterende og findes især på badeværelset, hvor de hurtigt smutter ind i mørket, når du tænder lyset. Men vidste du, at der også kan være sølvfisk i sengen? Heldigvis er der flere ting, som du kan gøre - læs med her og få svar på spørgsmålet; hvordan kommer man af med sølvfisk.

Har du sølvfisk i hjemmet?

Sølvfisk i sengen. Sølvfisk på badeværelset. Sølvfisk i køkkenet.

De er egentlig ganske harmløse, men alligevel er sølvfisk i hjemmet generelt irriterende og de er sjældent velkomne. De lægger kun ca. 20 æg i løbet af deres liv og formerer sig altså meget langsomt. Til gengæld, så kan de bliver helt op til 8 år gamle og du slipper derfor ikke lige af med sølvfisk i hjemmet, medmindre du gør noget.

Hvordan kommer man af med sølvfisk? Vi giver dig her 6 gode råd, så du kan finde ud af, om du skal forebygge, fange eller bruge et middel til bekæmpelse af sølvfisk, som fx sølvfisk gift.

Se her, hvad du kan gøre mod sølvfisk

bliv fri for sølvfisk med god rengøring

Gør grundigt rent

Du kan minimere sølvfisk i hjemmet ved at gøre grundigt rent med en tør klud og støvsuge i alle revner og sprækker - også selvom de gemmer sig og du ikke kan se dem.

sølvfisk på badeværelse luft ud

Luft ud jævnligt

Sørg for at lufte godt ud og gør det gerne jævnligt, så der ikke er fugtigt. På den måde du det svært for sølvfisk i hjemmet at leve.

sølvfisk på badeværelse undgå fugt

Undgå fugt i rummet

Undgå for meget gulvvask og sørg for at tørre gulv og brusekabine af efter hvert bad. Sølvfisk elsker nemlig fugtige rum og derfor skal du sørge for, at der er tørt. Har du sølvfisk i sengen, så luft dynen og sørg for, at der ikke er fugtigt.

gør det svært for sølvfisk at gemme sig

Gør det svært at gemme sig

Luk adgangsveje og gemmesteder af, så sølvfisk i hjemmet ikke gemmer sig i revner og sprækker. Sørg især for at tætne langs fliser ved gulvet.

fælde mod sølvfisk

Sæt en fælde op

Sæt en InsektFri Sølvfiskefælde op. Fælden er en 100% giftfri limfælde og kan fx sættes på gulvet under en reol, bænk eller væghængt toilet.

Bliv fri for sølvfisk med InsektFri Sølvfisk

sølvfisk gift

Bekæmpelse af sølvfisk

Skal du hurtigt være fri for sølvfisk i hjemmet, kan du bruge InsektFri Spray som effektiv bekæmpelse af sølvfisk. Sprayen er sølvfisk gift og virker med det samme.

Bekæmp sølvfisk med InsektFri Spray

Hvor kommer sølvfisk fra?

Er du og din familie angrebet af sølvfisk i hjemmet, så er det værd at vide lidt mere om dem, inden du går i gang med den store bekæmpelse af sølvfisk og eventuelt skal bruge gift mod sølvfisk.

Du skal dog desværre ikke regne med at blive helt fri for de små irriterende kræ, da de er eminent gode til at gemme sig i revner og sprækker. Når de gemmer sig så godt, kan du givetvis ikke se dem alle og derfor ikke blive helt fri for dem.

Bliv klogere på spørgsmålet; hvor kommer sølvfisk fra og hvorfor kommer sølvfisk?