Vi har brug for dig

Bliv en del af Team ECOstyle

Personale-i-ECOstyle
Er du på udkig efter et spændende og udfordrende job? Vi vokser og søger kolleger, der er vidt forskellige. Præcis som os og vores kunder.

ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Kan du gøre en forskel?

Vi hører altid gerne fra dig. Er der ikke et ledigt job i øjeblikket, så send en uopfordret ansøgning til hr@ecostyle.dk og fortæl os, hvordan du kan gøre en forskel.

om Ecostyle

Gør havedrøm til drømmehave

Gør havedrøm til drømmehave

Vi tror på, at vejen til et lykkeligere liv går gennem haven. Det er derfor vigtigt for os, at vi kan inspirere og rådgive dig, så du kan gøre din havedrøm til drømmehave. Uanset om du drømmer om en pyntehave, legehave, køkkenhave, bæredygtig have...

Hos ECOstyle tager vi ansvar for det samfund, vi er en del af. Vores fokus er på ansvarlighed, innovation og kærlighed - det gælder selvfølgelig alle led i vores virksomhed, fra udvikling af produkter til markedsføring og anvendelse af vores løsninger. Det gælder også for vores relationer til vores leverandører og forhandlere samt internt, hvor vi sætter trivsel og udvikling højt. For det, vi gør i dag, har stor indflydelse på det, som sker i morgen. 

Deler du vores tanker og vil du med på rejsen? Så er vi meget interesserede i at høre fra dig med dine oplæg til, hvilken forskel du kan gøre.