Hvilken butik skal du vælge?

Vi har gjort det nemt for dig at finde en butik - uanset om du helst vil handle i en fysisk butik eller på nettet i en webshop. 

Butikkerne har et bredt udvalg af vores mange løsninger, men det kan være, at netop din butik ikke har den løsning, som du skal bruge eller at der er udsolgt. Vi anbefaler derfor, at du undersøger butikkens hjemmeside eller kontakter butikken, inden du kører ud for at hente det ECOstyle produkt, som du ønsker at købe. Så du ikke kører forgæves. Du kan også vælge at bestille i en webshop og få dit ECOstyle produkt leveret til døren.

I ECOstyle's webshop kan du købe et begrænset udvalg af vores produkter, herunder nematoder, som ikke kan købes i en fysisk butik p.g.a. deres korte holdbarhed. 

Top 3 spørgsmål

Du kan købe nyttedyr på vores webshop www.ecostylewebshop.dk. Alle andre ECOstyle produkter kan du kun købe hos vores forhandlere - find din lokale forhandler eller webshop her. 

Det er desværre ikke muligt at afhente ordrer fra vores webshop på vores adresse. Benyt dig i stedet af levering hjem til dig eller til en pakkeshop i nærheden af dig.

Vi anbefaler, at du ringer til den enkelte forhandler, inden du kører ud for at købe det valgte ECOstyle produkt. Vi har desværre ikke mulighed for at se, om produktet er på lager hos den enkelte forhandler.