Få 6 gode råd til flotte stueplanter | ECOstyle

Få 6 gode råd til flotte stueplanter

  • , skrevet af Mona Fischer Madsen
Sådan får du flotte stueplanter

Drømmer du om smukke stueplanter året rundt? Det behøver ikke at være svært at holde liv i dine stueplanter. Med de rigtige tips og tricks kan du holde dine planter sunde og flotte. Se her, hvordan du gør.


Sådan får du flotte stueplanter

Stueplanter er med til at skabe et godt indeklima og skaber en hyggelig atmosfære i indretningen. Spørger du os, er de uundværlige i hjemmet.
Vil du gerne have sunde planter med grønne blade og smukke blomster? Så har vi samlet 6 gode råd til, hvordan du kan få sunde og flotte stueplanter. Hele året rundt.
Få 6 gode råd til stueplanter

Drømmer du om store, flotte stueplanter med grønne blade og smukke blomster? Når du sørger for, at dine stueplanter har de rette forhold, vil du opleve, hvordan de gror og bliver endnu smukkere.

Passer dine stueplanter til dig?

Har du svært ved at holde dine stueplanter friske og står de nærmere og hænger med hovedet hele tiden? Så kan det også være et tegn på, at dine stueplanter ikke passer til dig. Er du fx typen, der glemmer at vande dine stueplanter, er det en god idé at gå efter stueplanter, der godt kan lide at tørre ud mellem vandingerne. Gør det nemt for dig selv og vælg de stueplanter, der passer til dig.

klar til mere inspiration?

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account