Skadedyr, ukrudt og alger på terrasse og i indkørsel - det skal du vide

skadedyr ukrudt alger terrasse indkørsel
Har du problemer med myrer i fliserne? Alger på terrassen? Eller måske ukrudt i indkørslen? Her finder du gode råd til at blive fri for skadedyr, ukrudt og alger.

Få en flot terrasse og indkørsel fri for skadedyr, ukrudt og alger

Det er dejligt at komme hjem til en flot indkørsel, parkere bilen og sætte sig om på terrassen for at slappe af i det gode vejr. Afslapningen stopper dog brat, når hvepsene bygger deres hvepsebo under tagudhænget, eller når fliserne er fyldt med ukrudt.

myrer i fliser

Bliv fri for skadedyr, ukrudt og alger

Det er dejligt at være ude, når vejret er godt, men det er knap så rart, når havemøblerne er glatte af alger, fliserne vipper eller når hvepse generer dig og din familie på terrassen.

Find gode råd mod skadedyr, ukrudt og alger på terrasse og i indkørsel:

Undergraver myrerne dine fliser?

Sommertid er myretid. Der er myrer overalt, men særligt dine fliser er et udsøgt mål, når myrerne skal bygge deres bo. Det resulterer dog ofte i undergravede fliser, der vipper.

Myreguide: Sådan undgår du myrer i fliserne.

Fri for irriterende fluer

Fluerne forstyrrer dig, bedst som du sidder på terrassen og prøver på at slappe af. Det er ikke kun irriterende, det er også ulækkert.

Se her, hvad du kan gøre mod fluer.

Undgå ukrudt mellem fliserne

Det er dejligt, når haven blomstrer. Men når haven blomstrer, gør ukrudtet det også. Det vokser op mellem fliserne og ser alt andet end indbydende ud.

Få 6 gode råd mod ukrudt mellem fliser.

Er dine fliser grønne af alger?

Har du grønne belægninger på stakittet, fliserne eller på muren? Så er det højst sandsynligt alger.

Bliv fri for grønne alger på terrasse og i indkørsel.

Få gode råd mod hvepse

Hvepse er især et problem i den sidste del af sommeren, når du hygger dig på terrassen. Her bliver de mere nærgående og aggressive.

Sådan bliver du fri for hvepse på terrassen.

Lær at kende forskel på bier og hvepse.

Flere gode råd til terrasse og indkørsel

Indkørslen er noget af det første, man lægger mærke til udefra og den sætter derfor stemningen for resten af dit hjem. Samtidig danner terrassen hjertet af haven. Det er derfor to vigtige uderum, der er værd at prioritere og gøre lidt hyggelige.