Pleje af stueplanter - det skal du vide

pasning af stueplanter
Det er så skønt med stueplanter i hjemmet, men det er knapt så skønt, når de får brune blade og visner. Se her, hvordan du holder liv i dine elskede stueplanter.

Drømmer du om flotte stueplanter?

Stueplanter er med til at give et godt indeklima i hjemmet - og så pynter de virkelig fint i indretningen. Der findes små og store stueplanter. Grønne og farvede stueplanter. Med og uden blomster. Du kan derfor sagtens finde nogle, der passer til dig og dit hjem.

Giv dine stueplanter den rigtige pleje og omsorg og oplev, hvordan de vokser sig store og flotte.

stueplanter pasning

Pasning af stueplanter

Elsker du stueplanter, men har du svært ved at holde dem? Eller måske du bare er i tvivl om, hvordan du bærer dig bedst ad? Så har vi samlet vores bedste tips og tricks til dig her, så du kan få store og flotte stueplanter.

Her kan du finde gode råd til pasning af stueplanter:

Stueplanter elsker næring

Ligesom os mennesker har planter også brug for næring for at trives. Derfor er det en god idé at gøde dine stueplanter, så de får ekstra næring til at gro og danne endnu flottere blade og blomster.

Se vores store udvalg af naturlig gødning til stueplanter.

Sådan får du store og flotte stueplanter

Drømmer du om smukke stueplanter året rundt? Det behøver ikke at være svært at holde liv i dine stueplanter. Med de rigtige tips og tricks kan du holde dine planter sunde og flotte.

Få 6 gode råd til flotte stueplanter.

Nemme stueplanter

Når det kommer til stueplanter, er der stor forskel på, hvordan de skal passes. Vil du have succes med dine stueplanter, gælder det derfor om at finde de planter, der matcher dig, dine kompetencer og ambitionsniveau.

Stueplanter: Find dit match.

Flere gode råd til hjemmet

Stueplanter skaber liv og glæde, når de trives, men når de ikke gør, kan de godt give hovedpine. Udover stueplanter er der også andre ting i hjemmet, der kan resultere i hovedpine, som myrer på køkkenbordet, mus på loftet, klædemøl i tøjet m.m.