Pleje af blomsterbed - det skal du vide

sådan plejer du blomsterbedet
Drømmer du om smukke blomster i haven? Blomster skaber liv og glæde i haven. Plejer du dem og giver dem næring, får du endnu smukkere planter, der blomstrer i længere tid.

Et blomsterbed skal passes og plejes

Nyd de skønne farver. Betragt de forskellige blomsters særheder. Indånd den fantastiske duft. Blomster hører sig til i haven, hvis du spørger os. Udover at være smukke at kigge på, spreder mange af dem også en skøn duft og giver dig ro og velvære. At passe sine planter giver nemlig en indre ro og er afstressende for både krop og sjæl.

Plej dine blomster og få optimal glæde af dem.

pleje af blomster

Pasning af blomsterbedet

Har du blomster i haven, er det vigtigt, at du husker at passe dem. Ellers risikerer du, at de står og hænger med hovedet, mistrives eller visner. Pasning af blomster er slet ikke svært, så længe du bare ved, hvordan du gør.

Her kan du finde gode råd til pleje af blomsterbedet:

Blomster elsker næring

Ligesom os mennesker har planter også brug for næring for at trives. Derfor er det en god idé at gøde dit blomsterbed, så du kan nyde endnu flere, store og flotte blomster.

Se vores store udvalg af naturlig gødning til blomster.

Rosenguide

Roser er krævende planter, som skal bruge godt med vand, gødning og beskæring for at trives optimalt. Til gengæld får du smukke og velduftende roser, som pynter smukt i haven.

Få succes med rosenbedet.

Sådan skaber du et smukt blomsterbed

Blomster er et must i enhver have. Drømmer du om flere blomster, klæder vi dig godt på med vores bedste tips og tricks, så du kan gøre havedrøm til drømmehave.

Få 6 gode råd til blomsterbedet.

Flere gode råd til blomsterbedet

Blomster spreder liv og glæde i haven, men de kræver også lidt arbejde, hvis du gerne vil have dem til at stå smukt i længe. Det er fx vigtigt at holde øje med skadedyr og ukrudt, så blomsterbedet ikke gror til eller bliver spist. Udover at holde øje med skadedyr og ukrudt kan det fx også være en god idé at sætte sig ind i forskellige blomstringstider, hvis du ønsker en have, der blomstrer året rundt.