Indretning af terrasse og indkørsel - det skal du vide

indretning terrasse pynt hygge
Terrasse og indkørsel er to vigtige uderum: indkørslen, fordi den er det første, man ser, mens terrassen danner rammerne for sommerens hyggelige stunder.

Få inspiration til indretning af terrasse og indkørsel

Indkørslen er noget af det første, man lægger mærke til udefra og den sætter derfor stemningen for resten af dit hjem. Samtidig danner terrassen hjertet af haven - det er her, du sidder og slapper af, lader op og hygger dig med venner og familie.

Det er derfor to vigtige uderum, der er værd at prioritere og gøre lidt hyggelige.

hyggelig terrasse

Sådan indretter du nogle hyggelige uderum

Det er dejligt at være ude, når vejret er godt, men det er bare ekstra dejligt, når omgivelserne er hyggelige og indbydende at være i.

Her kan du finde gode råd til indretning af terrasse, altan og indkørsel:

Husk at gøde dine krukker

Særligt planter i krukker har brug for at få tilført næring, da krukkejorden hurtigt bliver udpint. Vil du gerne have sunde og smukke planter i dine krukker? Så er det derfor en god idé at give dine krukker organisk gødning, så dine planter har den næring, de har brug for.

Se vores store udvalg af naturlig gødning til krukker.

Sådan skaber du haveliv på altanen

Drømmer du om en hyggelig altan? Bare fordi du ikke har en have, behøver du ikke at nøjes. Med kreative løsninger og de rigtige planter kan du skabe en frodig altan med masser af havehygge, som du kan nyde året rundt.

Få 6 gode råd til altan indretning.

Skab hygge med personlige planteophæng

Gør din terrasse og indkørsel ekstra hyggelig med hængende planter. Med hængende planter bliver din terrasse og indkørsel hurtigt og nemt mere personlig og indbydende at se på og være i.

Sådan laver du dine egne planteophæng af jutesnor.

Flere gode råd til terrasse og indkørsel

Terrasse og indkørsel er udsøgte steder for bl.a. myrer, som undergraver fliserne og kravler rundt på havemøblerne. Det er også her, du bliver generet af hvepse og fluer, når du sidder og hygger dig eller af alger og ukrudt, som skæmmer dine ellers hyggelige uderum.