Haveindretning: Få inspiration til indretning af haven

Haveindretning
Haven er dit frirum: det er her, du kan slappe af og lade op, nyde de smukke planter og den friske luft. Indret din drømmehave og få endnu mere ud af din have.

Indret din drømmehave

Vejen til et lykkeligere liv går gennem haven. Det er her, du kan slå dig ned efter en lang dag og tage det hele ind. Indånde den friske luft. Dufte blomsterne og det nyslåede græs. Lytte til biernes summen og fuglenes sang. Få jord under neglene og komme tæt på naturen. Se dine planter blomstre og køkkenhaven spire. 

Havearbejde er godt for helbredet. Du får mere dagslys og D-vitamin, når du går i haven. Når du laver havearbejde, får du også mere motion og har et sted, hvor du kan fordybe dig og få ro til hovedet. Det er også dejligt tilfredsstillende at holde have. At se tingene gro og blomstre og at kunne høste sin egen hjemmedyrkede agurk - direkte fra haven. Det er der en helt særlig lykke forbundet med.

Indret din drømmehave og oplev, de mange glæder en have giver.

Indretning af haven

Inspiration til indretning af haven

Har du drømme og ambitioner for din have? Eller synes du bare, den mangler et eller andet, som du ikke helt kan sætte din finger på?

Her kan du finde inspiration til indretning af haven:

Gør din havedrøm til drømmehave

Køkkenhave, oplevelseshave, vild have, børnevenlig have, barokhave eller en total vedligeholdelsesfri have. Hvilken have drømmer du om?

Find din havetype og bliv inspireret.

Skab mere haveliv på altanen

Selvom du ikke har en have, behøver du ikke at nøjes. Med kreative løsninger og de rigtige planter kan du skabe en frodig altan med masser af havehygge, som du kan nyde året rundt.

Få 6 gode råd til altan indretning.

ECOstyle støtter haveprojekter

Hvert år støtter ECOstyle et eller flere kreative haveprojekter, som har en bæredygtig vinkel. Vi har bl.a. givet støtte til sansehaven på Svendborg Friplejehjem, samt Evas insektvenlige rosenhave.

Se hvilke projekter vi har støttet og bliv inspireret.

Skal vi støtte dit haveprojekt?

Drømmer du om at blive mere selvforsynende, lave en bipark eller måske du er med i et byhaveprojekt? Få opfyldt din havedrøm i samarbejde med ECOstyle - vi støtter med hele 15.000,-.

Bliv inspireret til dit haveprojekt og søg om støtte.