Giv dine krukker gødning - derfor er det en god idé

krukke gødning
Vil du gerne have sunde og smukke planter i dine krukker på terrassen og i indkørslen? Så er det en god idé at give dine krukker organisk gødning, så dine planter har den næring, de har brug for.

Hvorfor skal man gøde sine krukker?

Det er generelt en rigtig god idé at gøde sine planter. Ligesom os mennesker har planter nemlig brug for næring for at trives, og særligt planter i krukker har brug for at få tilført næring, da krukkejorden hurtigere bliver udpint.

Det er dog ikke lige meget, hvilken type af organisk gødning du vælger. En gødning er nemlig sammensat ud fra indholdet af N, P og K. Dyrker du fx tomater i krukker, får du det bedste resultat ved at vælge en organisk drivhusgødning, mens hortensia i krukker foretrækker den organiske rhododendron- og hortensiagødning, der indeholder netop den sammensætning af N, P og K, som hortensia har brug for.

Læs mere og se vores store udvalg af organiske gødninger til krukker:

 1. Flydende blomstergødning.
 2. Gødningspinde til blomster.
 3. Flydende drivhusgødning.
 4. Flydende chiligødning.
 5. Granuleret rosengødning.
 6. Granuleret rhododendron- og hortensiagødning.
 7. Granuleret universalgødning.
 8. Flydende universalgødning.
 9. Gødningspinde til krydderurter.
 10. Flydende krydderurtegødning.
 11. Hvad er organisk gødning?

Flydende blomstergødning

gødning til blomster i krukker

Terrassen bliver meget mere indbydende og hyggelig at opholde sig på, når den er pyntet med smukke blomster i krukker. Jo flere desto bedre, hvis du spørger os! Problemet er blot, at blomster i krukker ofte står i udpint jord og mangler næring. Giv dine blomster i krukker flydende blomstergødning fra ECOstyle og få endnu flere smukke og mere duftfyldte blomster.

Den flydende blomstergødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til blomster inde og ude i fx potter, krukker, altankasser, højbede, kapillærkasser og selvvandingspotter.

Gødningspinde til blomster

gødningspinde blomster i krukker

Har du tendens til at glemme at gøde dine blomster i krukker? Du er ikke ene om det, men heldigvis findes der en løsning til os, der glemmer gødningen: nemlig de smarte gødningspinde fra ECOstyle. Gødningspindene består af organisk gødning, som er 100% naturlig gødning og virker i op til 3 måneder.

Du stikker blot gødningspindene i jorden og vander dine blomster, som du plejer. Så behøver du ikke at tænke over gødningen de næste par måneder.

Flydende drivhusgødning

gødning til tomater i krukke

Det er altid en god idé at gøde grøntsager og frugter, men dyrker du fx agurker eller tomater i krukker, er det særdeles vigtigt, at du husker gødningen. Dine planter har nemlig brug for ekstra næring til at producere lækre og smagfulde grøntsager og frugter. Næring som planter i krukker hurtigere løber tør for. Giv grøntsager og frugter i krukker flydende drivhusgødning fra ECOstyle og oplev, hvordan de får ekstra næring til at gro og danne endnu flere og mere smagfulde frugter og grøntsager.

Den flydende drivhusgødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til grøntsager og frugter i køkkenhave, drivhus, højbed, krukker, kapillærkasser og selvvandingspotter.

Flydende chiligødning

flydende chiligødning

Chiliplanter er nemme at dyrke i krukker og de er derfor oplagte at have stående på terrassen om sommeren. Udover rigeligt med vand er det også godt at give dem gødning. Når du giver dine chiliplanter flydende chiligødning fra ECOstyle, får dine chiliplanter den næring, de har behov for til at gro og danne endnu flere og mere smagfulde chilifrugter, som du kan nyde godt af i din madlavning.

Den flydende chiligødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til chiliplanter inde og ude i fx drivhus, krukker, kapillærkasser og selvvandingspotter.

Granuleret rosengødning

gødning til roser i krukker

Roser er smukke og overdådige blomster, som er skønne at have i krukker på terrassen, men de er dog også nogle krævende planter. Dine roser kræver nemlig en masse vand og næring, hvis de virkelig skal stråle. Ønsker du smukke roser i dine krukker, kan du bruge den granulerede rosengødning fra ECOstyle. Når du giver dine roser den granulerede rosengødning, får de ekstra næring til at gro og danne endnu flere smukke blomster og de bliver også mere modstandsdygtige overfor plantesygdomme.

Den granulerede rosengødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til alle roser.

Granuleret rhododendron- og hortensiagødning

gødning til hortensia i krukker

Hortensia er meget populære krukkeplanter - og det forstår vi godt! De pynter nemlig så smukt med deres store og overdådige blomsterklaser, som er smukke at kigge på både sommer, efterår og vinter, når de bliver dækket med lidt sne. Ønsker du at få endnu flottere hortensia med flere og større blomsterklaser, kan du bruge den granulerede rhododendron- og hortensiagødning fra ECOstyle. Når du giver dine hortensia organisk rhododendron- og hortensiagødning, får de ekstra næring til at gro og danne endnu flere smukke blomster, som du kan glæde dig over.

Den granulerede rhododendron- og hortensiagødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet i surbundsbede og -krukker til rhododendron, hortensia, azalea m.m.

Granuleret universalgødning

granuleret universalgødning til køkkenhave

Foretrækker du at bruge en granuleret gødning til dine krukker på terrassen? Så kan du med fordel vælge den granulerede universalgødning fra ECOstyle. Når du spreder den granulerede universalgødning fra ECOstyle i dine krukker, får dine planter ekstra næring til at gro og danne endnu flere smukke blomster og grøntsager.

Den granulerede universalgødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til grøntsager og frugter, samt blomster i fx højbed og krukker. Egner sig dog ikke til kapillærkasser og selvvandingspotter.

Flydende universalgødning

flydende universalgødning til køkkenhave

Terrassen danner centrum for mange af sommerens hyggelige stunder. Stunder som kun bliver endnu hyggeligere med krukker fulde af smukke blomster, lækre bær og velduftende krydderurter. Har du mange forskellige planter og vil du gerne have, at de skal have det så godt som muligt? Så skal du huske at give dem gødning. Når du giver dine planter den flydende universalgødning fra ECOstyle, får de ekstra næring til at gro og danne endnu flere og mere smagfulde frugter og grøntsager, samt flere og flottere blomster.

Den flydende universalgødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til grøntsager og frugter, samt blomster i højbed, krukker, kapillærkasser og selvvandingspotter.

Gødningspinde til krydderurter

krydderurtegødningspinde

Krydderurter er nemme at dyrke i krukker, og de spreder en skøn duft på terrassen, når du sidder og slapper af. Er du typen, der glemmer at gøde dine krydderurter? Så er gødningspinde til krydderurter fra ECOstyle løsningen: gødningspindene består af organisk gødning, som er 100% naturlig gødning og virker i op til 3 måneder.

Du stikker blot gødningspindene i jorden og vander dine krydderurter, som du plejer. Så behøver du ikke at tænke over gødningen de næste par måneder.

Flydende krydderurtegødning

flydende krydderurtegødning

Det er lækkert at dyrke sine egne krydderurter til madlavningen. Krydderurter er desuden nemme at passe, uanset om du dyrker dem i køkkenhaven eller i krukker på terrassen. Du kan få endnu større glæde af dem, hvis du giver dem organisk krydderurtegødning. Når du giver dine krydderurter flydende krydderurtegødning fra ECOstyle, får de nemlig ekstra næring til at gro og danne endnu større og mere smagfulde krydderurter.

Den flydende krydderurtegødning er en 100% organisk og naturlig gødning, som er velegnet til alle krydderurter inde og ude i fx krukker, højbede og drivhus.

Hvad er organisk gødning?

De to mest udbredte typer af gødning er organisk gødning og mineralsk gødning (også kaldet kunstgødning, som er kemisk fremstillet). En ECOstyle gødning er altid organisk. Begge typer af gødning tilfører næringsstoffer til jorden, som planterne kan optage, men derudover har den mineralske og organiske gødning ikke ret meget mere til fælles.

Organisk gødning er 100% naturlig gødning

Organisk gødning fra ECOstyle indeholder 100% naturligt materiale og er helt fri for genmodificeret materiale og tungmetaller. Den kan anvendes i både den traditionelle have og i den økologiske have. Så selvom du dyrker økologiske blomster eller grøntsager i krukker på terrassen, behøver du altså ikke at gå på kompromis med at give dine planter gødning.

Organisk gødning virker lidt langsommere end mineralsk gødning, fordi det følger naturens tempo. Den organiske gødning tilfører langsomt næringsstoffer til jorden og planten optager den næring, som den har behov for, hverken mere eller mindre. Planten risikerer dermed ikke at få rødderne svidt, fordi processen foregår i den enkelte plantes eget tempo. Det giver en sund og robust plante, som kan vækste og gøre din terrasse endnu flottere:

 • flotte grønne blade
 • flere større og mere smagfulde frugter, grøntsager og bær
 • flere og mere velduftende blomster
 • mere modstandsdygtig

Mineralsk gødning er en kunstgødning

En mineralsk gødning er det samme som en kunstgødning. Modsat en organisk gødning, frigøres alle næringsstoffer på én gang og planten kan nemt komme til at "overspise", så den bliver lang, svagelig og ranglet. Planterne risikerer samtidig at få svidt rødderne, så de visner og dør.