Aktiviteter for børn i haven

børn i haven
Tag børnene med i haven og lad dem gå på opdagelse, være kreative og få noget frisk luft. Her finder du inspiration til hyggelige aktiviteter for børn med haven som tema.

Tag børnene med ud i haven

Børn har godt af at komme ud i haven og få noget skidt under neglene. Når de går på opdagelse i haven, bliver de klogere på naturen omkring dem, får motion og en masse D-vitamin - fordelene er derved mange.

Synes du, det er svært at få børnene med i haven? Så kan du finde inspiration til mange hyggelige aktiviteter for børn i haven lige her.

aktiviteter for børn i haven

Aktiviteter for børn i haven

Haven er det perfekte frirum for både store og små. Få inspiration til mange timer i haven med hyggelige aktiviteter for både store og små.

Download aktivitetshæfter med havetema

Print sjove aktivitetsbøger ud og lad børnene hygge sig med at udfylde de små opgaver, imens de bliver klogere på haven og naturen.

Download aktivitetshæfte om haven og halloween aktivitetshæfte.

14 idéer til aktiviteter med børn i haven

Når I er blevet trætte af at spille fodbold, lave sandkager i sandkassen og hoppe på trampolin, er her mange flere spændende aktiviteter, som I kan hygge jer med.

Få inspiration til hyggelige aktiviteter for børn.

Hyggelige påskeaktiviteter i haven

Holder I påskeferie? Så er det den perfekte tid til at være kreative med hyggelige aktiviteter for store og små.

Få 8 idéer til hyggelige påskeaktiviteter.

Bliv klogere på livet i haven med natur-bingo-banko

Invitér familie og venner på besøg til en hyggelig omgang natur-bingo-banko, hvor I sammen bliver klogere på livet i haven.

Download hyggelig natur-bingo-banko.